Owoce pod kokosową kruszonką


Łatwe |· 40 minut | 4 porcje

Składniki:
Świeże owoce, lub poza sezonem mrożone
1 szklanka mąki
0,5 szklanki wiórków kokosowych, mogą być również migdały

150 g masła

Przygotowanie:
Naczynie żaroodporne wysmarować masłem
Owoce ułożyć w naczyniu
Kruszonka:
mąkę, wiórki, masło połączyć mikserem, początkowo na wolnych obrotach, a następnie na średnich do uzyskania drobnej kruszonki.
Wysypać na owoce i zapiekać w nagrzanym do 180 stopni piecyku przez 30-35 minut
SmacznegoB

Komentarze

  1. świetne przepisy to jedno..., a drugie to super estetyczne i profesjonalne zdjęcia :) Jestem pełna uznania :)

    Pozdrawiam
    Zapraszam do mnie: http://karolinakuchmaci.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń

Prześlij komentarz

Popularne posty